Butiku Fshatarja, by: EyLCTBzyLVPUauyrDUsAfA | Soundcry
Butiku Fshatarja Published by EyLCTBzyLVPUauyrDUsAfA via Youtube
Possible Artists: No music artists were found for this video.Title: Butiku Fshatarja
Author: EyLCTBzyLVPUauyrDUsAfA
Rating: 2.6666667
Views: 48867
Description: Butiku Fshatarja
Sposa

Carshia e Eperme

Tetove

www.fshatarja.com

butikufshatarja@gmail.com

Themeluar ne vitin 1991 ne Tetove

Fustana nuserie me shumice dhe pakice
Source: Youtube
Youtube comments